Riool laten ontstoppen door een erkend ontstoppingsbedrijf

 

Het riool is erg belangrijk en loopt door uw hele huis. Toch staan veel mensen er niet bij stil wat de gevolgen kunnen zijn van een verstopping. Mocht u problemen hebben, ga dan niet zelf het riool ontstoppen met (chemische) ontstoppingsmiddelen of een veer, maar schakel een expert in. Zij kunnen op vakkundige wijze het probleem oplossen. Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello (RST) is snel ter plaatse en 24 uur per dag bereikbaar. Ook als u een riool wilt laten ontstoppen in Deventer, Zutphen, Zwolle of Apeldoorn.

Riolering_ontstoppingsmachine Camera_inspectie_riolering

Krachtige apparatuur

Ontstoppingsbedrijf RST zal uw riool ontstoppen met de Rom Ecofit. Deze machine geeft bij een druk van 150 bar 75 liter water per minuut. Het is de ideale hogedruk rioolreinigingsmachine voor het ontstoppen en reinigen van leidingen vanaf Ø 40 mm. tot aan huisaansluitingen en het hoofdrioolstelsel tot Ø 300 mm. De machine kan draadloos worden bediend en door de grote verscheidenheid aan spuitkoppen kunnen we nagenoeg alle verstoppingen ontstoppen en het riool reinigen van zand, stenen, grint, vet, ijs en zeepresten.

Riool ontstoppen in Deventer, Zutphen, Zwolle en Apeldoorn

Kent uw riool geen goede doorloop meer en heeft u snel een professioneel bedrijf nodig om het riool te ontstoppen? Schakel dan de hulp in van ontstoppingsbedrijf RST. Onze deskundige medewerkers werken met moderne machines en apparatuur om uw riool snel te ontstoppen. We werken in de gehele regio Stedendriehoek. Van Deventer, Lochem, Brummen en Zutphen, tot Zwolle en Apeldoorn.

Veermachine_riolering ontstopping spuitkop

Neem contact op
RST de specialist

Riolering specialist Twello

0571 – 271673

0571 – 276650

info@rioleringspecialisttwello.nl

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Volg ons ook op Google+

Google-Plus-Icon-60x60@2x