Mobiele camera inspectie van het riool

 

Steeds weer opnieuw problemen met uw riool? Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello (RST) heeft de beschikking over mobiele camera inspectie units om de rioolbuis van binnen -in kleur- te bekijken om zo problemen op te sporen. We kijken tijdens de camera inspectie van uw riool direct mee op een tv-scherm en kunnen direct zien waaraan het in de riolering mankeert.

De werkwijze

Camera_inspectie_riolering

Voor een camera inspectie van het riool moeten eerst de leidingen met hogedruk gereinigd en ontstopt worden, anders heeft de camera geen zicht. Vervolgens kan het riool onderzocht worden en onnodig hak- en breekwerk voorkomen worden. Camera inspectie van het riool kan bij rioolleidingen van Ø 40 mm. tot en met Ø 150 mm. Tevens kan de camera worden ingezet bij afvoerleidingen vanaf Ø 50 mm. met 90° bochten.

riolering camera

De camera beschikt over een duwkabel van 30 meter en een zender die bovengronds te lokaliseren is.

Camera inspectie van het riool in Deventer, Twello en omstreken

Wie last heeft rioollucht in en om het huis, steeds terugkerende verstoppingen, rioolwater in de kruipruimte of borrelende afvoerputjes en sifons, weet dat er problemen zijn in de riolering. In dat geval is het handig een camera inspectie van het riool uit te laten voeren. Ontstoppingsbedrijf RST werkt in de gehele regio Stedendriehoek. Camera inspectie van het riool voeren we onder meer uit in Deventer, Twello, Apeldoorn, Zutphen en Zwolle.

Neem contact op
RST de specialist

Riolering specialist Twello

0571 – 271673

0571 – 276650

info@rioleringspecialisttwello.nl

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Volg ons ook op Google+

Google-Plus-Icon-60x60@2x