Ongedierte in huis

Heeft u last van ongedierte in huis, nabij het riool? En bent u woonachtig in de gemeente Deventer, Zwolle, Apeldoorn of Zutphen? Dan kan Riolering Specialist Twello (RST) u zeker verder helpen. Wij zijn bekend met nare rioolvliegjes in de kruipruimte en weten precies hoe we ze moeten verwijderen. Wacht daarom niet te lang als u rioolvliegjes in uw huis in Deventer of omgeving aantreft. Zo snel mogelijk ingrijpen is de beste oplossing.

Ontstoppingsbedrijf inschakelen

Rioolvliegjes

Ongedierte in huis bestrijdenRioolvliegjes eten schimmels en bacteriën uit rioolslib. In huis voeden ze zich met water uit bijvoorbeeld plantenbakken of het water van de afwas. Iets waar u natuurlijk niet op zit te wachten. Omdat een vrouwtjes rioolvlieg wel 200 eitjes per dag kan leggen, verspreid de rioolvlieg zich razendsnel. Een goede grondige aanpak en ongediertebestrijding is daarom nodig. RST bestrijdt ongedierte in huis, in de kruipruimte en in het riool. In Deventer, Zwolle, Zutphen en de omgeving daar omheen.

Ongedierte in huis bestrijden

De aanwezigheid van rioolvliegjes brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Het is noodzaak groenafval en rottende bladeren in de tuin of in de dakgoot te verwijderen. Ook kunt u proberen de afvoer goed door te spoelen. Helpt dit niet en blijft u ongedierte houden in uw huis in Deventer of Zwolle? Dan bevindt het probleem zich waarschijnlijk in de riolering of kruipruimte. Neem voor het bestrijden contact op met RST. U kunt ook bellen naar 0571-271673. Wij staan voor u klaar in de gemeente Deventer, Zwolle, Apeldoorn of Zutphen en lossen het probleem voor u op!

Ontstoppingsbedrijf inschakelen

RST de specialist

Riolering specialist Twello

Maak nu een afspraak

0571 - 271673

Offerteaanvraag

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Neem contact op