Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Rioolservice

Heeft u last van water dat via de afvoer of het toilet omhoog komt? En heeft u daarbij ook nog eens te maken met stankoverlast? Dan is de kans groot dat uw riool is verstopt! Gelukkig kunt u hiervoor 24 uur per dag terecht bij onze riool service, Riolering Specialist Twello! Wij beschikken over veel kennis en ervaring om uw riool grondig te reinigen. Bovendien hebben wij de juiste machines in huis zodat dit klusje zo gedaan is. Graag vertellen we u meer over onze riool service!

Wat zijn de oorzaken van een verstopt riool?

Een riool kan door verschillende oorzaken zijn verstopt. De meest voorkomende is het doorspoelen van vaste stoffen in het toilet. Denk hierbij aan te veel toiletpapier, babydoekjes en maandverband. Echter is het soms lastig om zelf te bepalen wat de oorzaak is, en zonder oorzaak is het probleem helaas slecht te verhelpen. Daarom kunt u bij ons ontstoppingsbedrijf terecht! Door onze kennis en ervaring kunnen wij de oorzaak snel achterhalen.

Wat kunt u verwachten van onze riool service?

Wat voor u wellicht het allerbelangrijkste is, is dat wij u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn! Het is namelijk essentieel om een verstopping zo snel mogelijk te verhelpen, zodat het probleem niet erger wordt. Daarom staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Daarnaast zult u vast zelf wel eens hebben geprobeerd een verstopping te verhelpen met een simpel chemisch middel, plopper of een ontstoppingsveer. Echter lost dit vaak niet het gehele probleem op. Met onze riool onderhoud maken wij daarentegen gebruik van de Rom Ecofit. Deze draadloze hogedruk rioolreinigingsmachine is perfect voor het ontstoppen en reinigen van leidingen vanaf circa 40 mm tot aan 300 mm.

Rioolprobleem? Neem direct contact op!

Schakel zo snel mogelijk een ontstoppingsbedrijf in als u te maken heeft met een rioolprobleem! Riolering Specialist Twello is dé specialist in de regio Stedendriehoek. Ons werkgebied bestaat dan ook uit Apeldoorn, Deventer, Epe, Voorst, Zutphen en natuurlijk Twello. Bel direct naar 0571 – 271673 of vul ons contactformulier in.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.