Verstopping in leiding

Kampt u met een verstopping in een leiding? Dit kan veel problemen veroorzaken. Soms is afwassen, douchen of naar het toilet gaan niet eens meer mogelijk. Wij begrijpen als geen ander dat u er dan ook snel vanaf wilt. Daarom staan wij, Riolering Specialist Twello, 24/7 voor u klaar! Neem meteen contact op door te bellen naar 0571 – 271673.

> Rioleringsspecialist inschakelen!

Verstopping in leiding verhelpen door een professional 

Een eerste reactie van veel mensen is om zelf aan de slag te gaan voor het oplossen van een verstopping. Echter blijkt dit in de meeste gevallen onbegonnen werk. Ten eerste beschikt men meestal niet over de juiste kennis. Daarnaast is het belangrijk om goede apparatuur te gebruiken, om ervoor te zorgen dat de verstopping compleet wordt verholpen. Ook deze apparatuur ontbreekt vaak. Wij adviseren u dan ook om niet zelf de verstopping proberen te verhelpen, maar een professional in te schakelen!

Preventief onderhoud 

Is dit al de zoveelste keer dat u te maken heeft met een verstopping in een leiding? Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn. Daar hebben wij iets op bedacht! U kunt bij ons namelijk een soort ‘servicecontract’ afsluiten. Hierbij komt onze ontstopper maandelijks uw leidingen en uw riool inspecteren, reinigen en, indien nodig, ontstoppen. Door vooraf te handelen worden zaken als lekkages en grote verstoppingen voorkomen. Op lange termijn kan een maandelijkse ontstopper u dan ook een hoop geld besparen! Is een maandelijkse ontstopper u iets teveel van het goede? Dan kunt u uiteraard ook voor een jaarlijkse controle kiezen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft!

Waarom RST? 

Bent u nog niet overtuigd waarom u de verstopping in de leiding door RST moet laten verhelpen? Dan zullen we de voordelen nog even voor u op een rijtje zetten: 

  • 24/7 bereikbaar;
  • SEI Erkend installateur;
  • Specialist in riolering;
  • Geen voorrijkosten. 

De hulp van RST inschakelen? Neem contact op! 

Wilt u de hulp van onze professionals inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen, of door te bellen naar 0571 – 271673. Wij staan graag voor u klaar!

> Neem contact op met een rioleringsspecialist!

RST de specialist

Riolering specialist Twello

Maak nu een afspraak

0571 - 271673

Offerteaanvraag

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Neem contact op