Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

De verschillende ontstoppingsdiensten van RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is dé specialist die werkzaam is in de Stedendriehoek. Wij voor u klaar in Zutphen, Twello, Epe, Deventer, Apeldoorn, Voorst en omgeving.

Bij RST zijn wij specialist in riool ontstoppingen, stank detectie, camera inspectie, maandelijkse ontstopping en aanleg van riolering. Maar wij bestrijden ook ongedierte, het oplossen van riool lekkage of het ontstoppen van uw gresbuis.

Heeft u gelijk behoefte aan een ontstoppingsbedrijf? neem dan gelijk contact met ons op!

Riool verstopt

Is uw riool verstopt in de regio van de Stedendriehoek? Dan bent u het best terecht bij RST. Wij zijn specialisten in het ontstoppen van riolering, leiding, WC, afvoer en keuken. Neem dus zo snel mogelijk contact op als u een ontstopping heeft in uw woning.

Riolering verstopt

Vermoed u een verstopte riolering? Laat deze dan zo snel mogelijk professioneel ontstoppen. Om verergering van het probleem te voorkomen, is het noodzakelijk om een verstopte riolering snel te verhelpen. Met de juiste apparatuur weten wij uw verstopte riolering effectief en snel te ontstoppen.

Leiding verstopt

Wanneer de leidingen verstopt zijn veroorzaakt dat veel problemen. Afwassen, douchen of naar het toilet is dan niet meer mogelijk. Daarom heeft u er baat bij dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Schakel daarom de professionele hulp in van Riolering Specialist Twello.

WC verstopt

Is uw WC verstopt? Probeer dit dan niet zelf te ontstoppen. Dit kan resulteren in schade van uw riolering. Neem meteen contact met ons op zodat wij zo snel mogelijk uw toilet ontstoppen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Afvoer verstopt

Als u last heeft van een verstopte afvoer is RST de specialist om uw afvoer te ontstoppen. Schakel dus snel RST in als u last heeft van een verstopte afvoer! Want u wilt geen lekkage of andere nare gevolgen als u afvoer ontstopt is.

Afvoer keuken verstopt

In de keuken zijn er veel dingen dat verstopt kan raken. Wanneer u merkt dat u last heeft van een verstopping in de keuken, neem dan zo snel mogelijk contact op met RST. Wij zijn specialisten in het opsporen van het probleem om het vervolgens te verhelpen.

 

Riolering Specialist Twello Diensten

Onderhoud

Naast het ontstoppen zijn wij ook beschikbaar voor onderhoudsklussen van uw riolering en afvoer. Denk hierbij aan relining, reinigen, maandelijks ontstoppen en andere riool services.

Relinen-riolering

Is uw riolering kapot en is die toe aan vervanging? Dan is het verstandig om uw riool te laten relinen. Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello helpt u hierbij. Relinen is het herstellen van uw riolering op een innovatieve manier.

Riool reinigen

Wanneer u zelf probeert uw riool of toilet te ontstoppen wordt het probleem in de meeste gevallen niet geheel verholpen. Maar als u RST inschakelt laten wij het riool perfect functioneren door het grondig uw reinigen.

Ontstopper maandelijks

Voor bedrijven die behoefte hebben aan reguliere inspectie van hun riolering, kunnen wij ook maandelijks ontstoppen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u niet voor problemen komt te staan en voorkomt u dat uw riolering verstopt raakt.

Riool service

Bij RST zijn wij 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen met allerlei zaken betreft uw riolering en afvoer. Daarbij maken wij gebruik van professioneel gereedschap die perfect zijn voor het reinigen en ontstoppen van uw leidingen, riool en afvoer. Dat is de riool service die RST biedt.

Lekkage detectie

Het kan voorkomen dat u niet precies weet wat het probleem is met uw riolering. Toch ervaart u wel klachten. Bijvoorbeeld een WC die blijft verstoppen. Wij sporen graag het probleem voor u op aan de hand van lekkage detectie, zodat u bent verlost van de klachten.

Camera inspectie

In sommige gevallen is het nodig een camera inspectie van uw riool te laten uitvoeren. Het kan voorkomen dat er zich breuken bevinden in uw riolering. Door dit te inspecteren met een camera kunnen we het probleem snel en nauwkeurig vaststellen en oplossen.

Stank Detectie

Heeft u last van aanhoudende of terugkerende stank in uw woning of bedrijfspand, maar kunt u niet vaststellen waar het vandaan komt? Mogelijk functioneert uw riolering niet naar behoren. Met behulp van onze professionele apparatuur doen wij de stankdetectie voor u.

Vervangen

Het kan voorkomen dat u uw riolering of gresbuis moet vervangen. Bij RST zijn wij ervaren in het plaatsen en vervangen van riolering en geven wij helder en duidelijk vooraf de kosten aan u door! Zo staat u achteraf niet voor onaangename verrassingen.

gresbuis vervangen

RST is ervaren in gresriolering. Het kan voorkomen dat u uw gresbuis vervangen moet worden omdat er bijvoorbeeld boomwortels doorheen gegroeid zijn. Wanneer er schade aan uw gresbuis is, moet u die zo snel mogelijk zien te vervangen. Schakel daarom RST in!

Vervangen en aanleg riool

Als uw riolering toe is aan vervanging of als u behoefte heeft aan het aanleggen van een nieuwe riolering. Bent u hiervoor aan het juiste adres bij Riolering Specialist Twello. Wij zijn een SEI erkend installatiebedrijf en zorgen dat uw riolering perfect wordt aangelegd.

RST Diensten

Lekkage

Lekkage kan voor enorme kosten zorgen in uw woning als u er niet snel genoeg bij bent. Wanneer u merkt dat u last heeft van lekkage, schakel dan snel RST in. Zo helpen wij u snel met bijvoorbeeld de rioollekkage in kruipruimtes.

Riool lekkage kruipruimte

Een defecte riolering kan ook voor overlast zorgen. Bijvoorbeeld wanneer het riool lekt in de kruipruimte van uw woning. Dit zorgt voor veel stankoverlast en kan ook schade aanrichten. Het is daarom noodzakelijk om dit professioneel te laten oplossen.

Ongedierte in huis

Wanneer problemen met de riolering niet opgelost worden, kan het voorkomen dat dit ongedierte aantrekt. U wilt toch geen ratten in uw riolering? Zorg er dan voor dat uw riolering goed doorspoelt en geen gebreken heeft.

Met spoed hulp nodig? Neem direct contact op!

Riolering Specialist Twello is regionaal te werk en is daarom snel ter plekke. Wilt u graag een afspraak maken met ons of bent u benieuwd naar het kostenplaatje van uw rioolprobleem? Bel ons dan op 0571 271 673 of mail ons via [email protected]!

Veelgestelde vragen

Wat kost een ontstoppingsbedrijf?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij zullen vervolgens aan de hand van uw situatie een inschatting maken van de kosten.

Wat is het werkgebied van ontstoppingsbedrijf RST?

Ons werkgebied bestaat uit de gehele stedendriehoek. Dit omvat omgeving Deventer, Apeldoorn, Twello, Zutphen, Epe, Lochem en Voorst

Welke diensten levert een ontstoppingsbedrijf?

Wij bieden een breed aanbod aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontstoppen van uw riolering, stankdetectie, camera inspectie van uw riool, en een verstopte keuken-, douche- toiletafvoeren. Bovendien bent u ook voor het relinen van een riool bij ons aan het juiste adres en kunnen wij oude asbestbuizen inwendig coaten.

Waarom een ontstoppingsbedrijf inschakelen?

Wanneer u zelf probeert een ontstopping te verhelpen kan het zijn dat het probleem niet volledig is opgelost. Doordat een ontstoppingsbedrijf gespecialiseerd is in het verhelpen van een ontstopping en hier de juiste materialen voor heeft, garanderen wij u dat de verstopping compleet wordt verholpen.

Hoe weet ik dat ik last heb van een verstopping?

Een verstopping in het riool heeft meerdere oorzaken. U kunt een verstopping herkennen aan de volgende dingen:

  1. Het water in een afvoer loopt niet of slecht weg;
  2. Er is een rioollucht in huis;
  3. Borrelende geluiden in afvoer;
  4. Ongedierte (gevolg van een verstopping).

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.