Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Lekkage detectie

Heeft u regelmatig last van lekkage of stank in woning? Maar weet u niet waar het probleem vandaan komt? Wij bij Riolering Specialist Twello sporen het probleem voor u op! Graag nemen wij een kijkje met onze camera inspectie in uw riool om het probleem vast te stellen. Daarnaast doen wij ook aan stank detectie. Wanneer u last heeft van een constante stank in uw woning achterhalen wij het probleem voor u.

Heeft u spoedig hulp nodig? Neem dan snel contact op!

Camera inspectie

Heeft u om de zoveel tijd problemen met uw riool of afvoer? Bij RST beschikken wij over het gereedschap om uw problemen in kaart te brengen en het te verhelpen. Met onze mobiele camera inspectie units bekijken wij uw rioolbuis om het probleem te constateren. Vervolgens lossen wij het probleem ook voor u op! Op deze manier voorkomen wij onnodig hak- en breekwerk!

Let op! Camera inspectie is mogelijk bij:

Rioolleidingen van Ø 40 mm. tot en met Ø 150 mm;
Afvoerleidingen vanaf Ø 50 mm. met 90° bochten.

Wanneer we uw riool gaan inspecteren met onze camera moeten we de leidingen eerst met hoge druk reinigen en ontstoppen. Zo geeft onze camera de beelden duidelijker door, zodat we het probleem beter zien.

Stank detectie

Heeft u last van een constante stank in uw woning of bedrijfspand en weet u niet wat de oorzaak is? Dan is de kans erg groot dat uw riolering het probleem is. Het kan zijn dat uw last heeft van een lekkage of een breuk. Zo krijgt u al snel last van rioolstank als er kleine scheurtjes of verbindingen zijn. Om dit te voorkomen schakelt u RST in voor stankdetectie.

Zo maken wij ook gebruik van rookdetectie voor de riolering stankdetectie. Op deze manier zien wij met het blote oog waar de rook vandaan komt en dus ook de stank.

Contact voor lekkage detectie

Heeft u spoedig hulp nodig met het in kaart brengen van uw rioolproblemen? Neem dan zo snel mogelijk contact op! Want des te sneller u het probleem opgelost heeft, des minder schade u krijgt. Heeft u andere problemen met uw riolering? Kijk dan bij onze andere diensten.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.