Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Gresbuis vervangen

Wilt u uw gresbuis vervangen?

Bent u op zoek naar een partij die uw gresbuis vervangen gaat? Gresbuizen werden in het verleden geplaatst in rioleringsstelsels. Na verloop van tijd kan het nodig zijn om de gres riolering of een deel van de gresbuis te vervangen.

Bijvoorbeeld omdat er boomwortels doorheen groeien of als er op andere wijze schade is aan de gresbuis. Boomwortels leggen lange afstanden onder de grond af. Dit kan voor schade zorgen, zelfs als er geen bomen bij uw woning in de buurt staan.

Laat dit door een professioneel bedrijf uitvoeren. Riolering Specialist Twello (RST) is ervaren in gres riolering vervangen in Apeldoorn en Zutphen. Maar ook in de regio’s Zwolle en Deventer kunt u bij ons terecht!

Bij RST achterhalen wij de oorzaak en pakken we het probleem aan

De defecten aan een gresbuis komen vaak naar voren bij een camera-inspectie. Als een klant melding doet van een verstopping of slecht werkende riolering dan gaat RST direct aan de slag. Zowel in Zwolle en Deventer, als in Zutphen en Apeldoorn komen we aan huis.

Een kapotte gresbuis wordt vervangen door kunststof rioleringsbuizen na het constateren van een defect. Hiervoor beschikken we bij RST over de juiste materialen en moderne machines. Daarbij helpen wij u vakkundig met zo min mogelijk overlast. Dus een gresbuis vervangen en andere vormen van riool vervangen laat u over aan RST.

Kosten Gresbuis vervangen

De kosten van het vervangen van een gresbuis naar PVC buis is afhankelijk van een aantal andere factoren. De diepte van de Gresbuis en de bestrating zijn van invloed op de tijd die wij bezig zijn met vervangen. Het grootste gedeelte van de tijd zijn wij bezig met openbreken, herstellen, herbestraten, en eventueel herbeplanten.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn de gresbuis vervangen naar PVC buis of repareren en de wortels er omheen weghalen om schade in de nabije toekomst te te voorkomen. Een afspraak maken of meer andere vragen? neem contact op.

 

Rioleringsspecialist Twello is bezocht door De Stentor voor een interview.

Zo rond de feestdagen is er veel werk voor ons en vooral door ophoping van vet en huishoudelijke middelen die zich ophopen in de rioleringsbuizen en Gresbuizen.

 

Hoe ontstaat vetophoping in een rioleringsbuis?

In de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer Zutphen komen wij vaak Rioleringsbuizen tegen met een te grote diameter. Hierdoor stroomt het water te langzaam en blijft het vet als ware steken op de bodem waardoor de ophoping ontstaat. De ophoping bestaat bijna alleen uit huishoudelijke middelen en vetten uit etensresten.

 

Liever geen Gresbuis hoeven te vervangen en onnodige kosten maken? Dit is wat je kan doen.

Je kunt zelf je Gresbuis schoonhouden door één keer per maand de rioleringsbuizen door te spoelen met warm water en Soda. Dit zorgt ervoor dat het weer oplost.

Beelden maken het nog duidelijker bekijk het interview op De Stentor

 

Gres riolering of gresbuis vervangen in Zwolle, Zutphen, Apeldoorn of Deventer?

RST is dé rioleringsspecialist en het ontstoppingsbedrijf in de regio Stedendriehoek. Vanuit Twello zijn we snel ter plaatse en helpen we u snel en voordelig. Aarzel niet langer en neem contact op met RST in Twello. Bel ons op 0571 – 76 80 45 en wij helpen u zo snel mogelijk.

Wij zorgen voor een perfecte afhandeling en vervangen de gresbuis in Zwolle, Zutphen, Deventer of Apeldoorn in korte tijd.

Hoe lang gaat een vervangen Gresbuis mee?
  • Een vervangen Gresbuis gaat tussen de 30 en de 60 jaar mee. De nieuwe rioleringsbuis hoeft u waarschijnlijk nooit meer te vervangen.
Geeft het vervangen van een Gresbuis veel overlast.
  • U kunt op het moment dat de Gresbuis wordt vervangen geen gebruik maken van uw sanitair. De Gresbuis ligt onder de grond dus er moeten graaf werkzaamheden gedaan worden.
Kan het kwaad om te wachten met het vervangen van de Gresbuizen.
  • Op het moment dat er problemen zijn met een Gresbuis worden deze vaak alleen maar groter.
Als mijn rioleringsbuis is vervangen ben ik dan van mijn verstoppingsproblemen af?
  • U heeft geen ontstopper meer nodig en uw rioleringsbuizen zijn volledig vernieuwd. U bent van u verstoppingsproblemen af.
Wat is een Gresbuis?

gresbuis vervangen wordt gedaan door RST

  • Een Gresbuis is een rioleringsbuis gemaakt van vette klei en chamotte. Na het bakken van de buizen worden ze bewerkt met glazuur wat ze waterdicht maakt.
Waarom wordt een Gresbuis vervangen?
  • Een Gresbuis wordt vaak vervangen als er verstoppingen zijn. Ook kun je last hebben van geuren. De rioolbuis verstoppingen worden veroorzaakt door loskomende koppelingen of door haarscheurtjes in het gres.

 

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

© 2023 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.