Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Gresbuis vervangen

 

Is uw Gresbuis aan vervanging toe?

Bent u op zoek naar een partij die uw gresbuis gaat vervangen? Gresbuizen werden in het verleden geplaatst in rioleringsstelsels. Na verloop van tijd kan het nodig zijn om de gres riolering of een deel van de gresbuis te vervangen.

Of u nu last heeft van wortelgroei, breuken of zelfs gresbuizen met asbest, Riolering Specialist Twello (RST) staat voor u klaar!

Laat uw gresbuis vakkundig vervangen naar PVC door een professioneel bedrijf. Riolering Specialist Twello is 24/7 bereikbaar in Apeldoorn, Zutphen, Zwolle en Deventer.

 

Uw Gresbuis wordt deskundig vervangen. 

Als uw gresbuis vervangen moet worden, wilt u natuurlijk dat dit professioneel gebeurt. Via een gedetailleerde camera-inspectie identificeren we de conditie van uw gresbuizen. Hierbij komt onze deskundigheid aan bod. Mocht er asbest in de gresbuizen aanwezig zijn, dan wordt er een veilige vervangingsprocedure gestart.

Hiervoor beschikken we bij RST over de juiste materialen en moderne machines. Daarbij helpen wij u vakkundig met zo min mogelijk overlast. Het riool vervangen laat u over aan RST.

 

De Kosten van Gresbuizen naar PVC

Gresbuizen vervangen brengt kosten met zich mee. Bij RST proberen we u een duidelijk inzicht te geven in deze investering. Diverse factoren spelen hierbij een rol, zoals hoe diep de gresbuizen liggen en de conditie van de bestrating om de buizen heen.

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn de gresbuis vervangen naar PVC buis of repareren en de wortels er omheen weghalen om schade in de nabije toekomst te  voorkomen. Een afspraak maken of meer andere vragen? neem contact op.

 

Gresbuizen en Moderne Alternatieven: Waarom PVC Kiezen?

Een modern alternatief voor het vervangen van de buis is om PVC aan te sluiten op de gresbuis voor een langdurige oplossing. Dit is goedkoper en kan niet kapot gaan door roest of rotten. Wij adviseren u graag over de beste manieren om dit te realiseren, rekening houdend met uw specifieke situatie.

 

Gabriel na het interview voor De Stentor over de problemen met een Gresbuis en waarom de Gresbuis moet worden vervangen.

 

RST interview met De Stentor

Onlangs heeft De Stentor een interview met ons gehouden, waarbij vooral de drukke feestdagen ter sprake kwamen. Deze perioden leiden vaak tot extra problemen met rioleringen, waaronder verstoppingen in PVC- en gresbuizen, veroorzaakt door vet en huishoudelijke middelen.

 

Vetophoping in gresbuizen: de oorzaak

In de regio van Apeldoorn, Deventer en Zutphen komen we regelmatig gresbuizen tegen met een diameter die niet optimaal is. Dit kan resulteren in een langzamere waterstroom en dus vetophoping. Dit probleem wordt voornamelijk veroorzaakt door huishoudelijke producten en vetten.

Beelden maken het nog duidelijker bekijk het interview op De Stentor.

 

Voorkomen is beter dan vervangen

Zelf kunt u ook actie ondernemen om de levensduur van uw riolering te verlengen. Een maandelijkse spoeling met warm water en soda kan veel problemen voorkomen. Echter zijn dit soort oplossingen vaak tijdelijk en moet u later alsnog uw Gresbuis laten vervangen. 

 

RST: Uw partner in Rioleringen en meer

Waarom zou u voor RST kiezen? Omdat wij deskundig zijn in alles wat met rioleringen te maken heeft. Of u nu PVC wilt aansluiten op een gresbuis of bezorgd bent over gresbuizen met asbest, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem contact op via 0571 – 76 80 45 voor een vrijblijvend advies of directe hulp.

Nieuw aangelegde, witte, PVC buizen op een bouwplaats.

Veel gestelde vragen

Kunnen jullie mijn gresbuis vervangen?

Ja, wij kunnen uw gresbuis vakkundig vervangen naar PVC buizen.

Wat zijn de kosten van het vervangen van een gresbuis naar PVC?

De kosten van het vervangen van een gresbuis naar PVC zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de diepte van de buizen en de conditie van de bestrating er omheen. Neem contact met ons op voor een duidelijk inzicht in de kosten.

Hoe lang gaat een PVC-buis mee?

Een vervangen Gresbuis gaat tussen de 30 en de 60 jaar mee. De nieuwe rioleringsbuis hoeft u waarschijnlijk nooit meer te vervangen.

Geeft het vervangen van een Gresbuis veel overlast.

U kunt op het moment dat de Gresbuis wordt vervangen geen gebruik maken van uw sanitair. De Gresbuis ligt onder de grond dus er moeten graaf werkzaamheden gedaan worden.

Kan het kwaad om te wachten met het vervangen van de Gresbuizen.

Op het moment dat er problemen zijn met een Gresbuis worden deze vaak alleen maar groter.

Welke regio's bedienen jullie?

Wij zijn 24/7 bereikbaar en bedienen de regio’s Apeldoorn, Zutphen, Zwolle en Deventer.

Als mijn rioleringsbuis is vervangen ben ik dan van mijn verstoppingsproblemen af?

U heeft geen ontstopper meer nodig. Uw rioleringsbuizen zijn vernieuwd en u bent van uw verstopping problemen af.

Wat is een Gresbuis?

Een Gresbuis is een rioleringsbuis gemaakt van vette klei en chamotte. Na het bakken van de buizen worden ze bewerkt met glazuur wat ze waterdicht maakt.

Is uw Gresbuis aan vervanging toe?

Ja, als uw gresbuis beschadigd is of niet meer optimaal functioneert, is deze aan vervanging toe.

Waarom wordt een Gresbuis vervangen?

Een Gresbuis wordt vaak vervangen als er verstoppingen zijn. Ook kunt u last hebben van geuren. De rioolbuis verstoppingen worden veroorzaakt door loskomende koppelingen of door haarscheurtjes in het gres.

 

Graafwerkzaamheden tijdens het vervangen van een Gresbuis door een PVC-buis met een graafmachine

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.