Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Ontstopper maandelijks aan het werk

Het inspecteren, reinigen en ontstoppen van het riool gebeurt vaak pas nadat er een probleem geconstateerd is. Mensen hebben stankoverlast, een verstopte afvoer of wc, of er is sprake van een lekkage. Voorkom deze problemen met onze maandelijkse ontstopper service. Bij Riolering Specialist Twello (RST) is de service zeer uitgebreid en bieden we ook preventief riool onderhoud aan. U kunt bij ons een contract afsluiten waardoor onze ontstopper maandelijks bij u in Apeldoorn, Deventer, Zwolle of Zutphen langskomt.

Preventief handelen, maandelijkse ontstopper

Een maandelijkse ontstopper in Apeldoorn en omstreken aan het werk zetten, voorkomt problemen. Door vooraf te handelen, worden zaken als lekkages en grote verstoppingen voorkomen. Op langere termijn kan een maandelijkse ontstopper u een hoop geld besparen.\

RST biedt diverse servicecontracten aan voor preventief onderhoud aan uw riolering of het ledigen van putten en vetafscheiders in Apeldoorn en omgeving. De onderhoudscontracten kunnen per afnemer verschillen. Het inschakelen van een ontstopper die maandelijks het riool inspecteert is voor diverse bedrijven in Apeldoorn, Deventer, Zwolle of Zutphen zeker aan te raden. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

Maandelijks een ontstopper in Apeldoorn of omgeving

De dienstverlening van RST is zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor een jaarlijkse controle en reiniging van uw riolering, maar ook voor maandelijkse inspecties of ontstopping. Een maandelijkse ontstopper behoedt u voor problemen en zorgt ervoor dat uw riool optimaal doorstroomt. Zowel in de omgeving van Apeldoorn en Deventer, als in Zwolle en Zutphen.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.