Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Riool onderhoud

Als u op zoek bent naar onderhoud voor uw riolering of afvoer, bent u bij Riolering Specialist Twello (RST) aan het juiste adres. Ten eerste hebben wij ruime ervaring in het relinen van riolering. Daarnaast bieden wij diverse riool services aan om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van uw riool en kunnen wij op regelmatige basis langskomen om alles te controleren.

Aarzel daarom niet om snel contact met ons op te nemen als u een riolering specialist zoekt in de regio van Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Relinen riolering

Het Relinen van de riolering is een innovatieve methode die gebruikt wordt om uw riool te herstellen zonder hak- en breekwerk. Met deze moderne techniek hoeft u uw riolering niet te vervangen, wat kosten bespaart. Bij relining wordt een kunststof binnenvoering, ook wel liner genoemd, aangebracht in uw riolering. Hierdoor wordt uw riool van binnenuit vernieuwd. Dit zorgt ervoor dat relinen voordeliger is dan het vervangen van uw riolering. 

Riool service

Bij RST staan wij 24 uur per dag voor u klaar met onze riool service. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, omdat wij weten dat het essentieel is om een verstopping snel te verhelpen. Hierdoor voorkomen we verdere schade en problemen voor u.

Misschien heeft u al eens geprobeerd om een verstopping te verhelpen met chemische middelen, een plopper of een ontstoppingsveer. Helaas lossen deze methoden vaak niet het volledige probleem op. Met onze riool ontstoppingservice maken wij gebruik van de Rom Ecofit, een draadloze hogedruk rioolreinigingsmachine die perfect is voor het ontstoppen en reinigen van leidingen met een diameter van ongeveer 40 mm tot 300 mm. Dit is de riool service die wij u bieden.

Riool reinigen

Het reinigen van uw riool is een klus waar niemand op zit te wachten. Bovendien lost u niet alle problemen op als u zelf gaat experimenteren. Bij RST maken wij gebruik van professioneel gereedschap om uw riool grondig te reinigen. Schakel ons daarom in als u uw riool wilt laten reinigen.

Ontstopper maandelijks

Onze dienstverlening bij RST is zeer uitgebreid. U kunt kiezen voor een jaarlijkse controle en reiniging van uw riolering, maar ook voor maandelijkse inspecties of ontstopping. Een maandelijkse ontstopper zorgt ervoor dat uw riool optimaal blijft doorstromen en voorkomt problemen. Schakel daarom een maandelijkse ontstopper in om problemen te voorkomen.

Contact voor riool onderhoud

Bent u nu op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw riolering onderhoudt? Neem dan gelijk contact op met Riolering Specialist Twello voor riool onderhoud en andere diensten!

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.