Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Riool onderhoud

Op zoek naar onderhoud voor uw riolering of afvoer? Dan bent u bij Riolering Specialist Twello (RST) bij het juiste adres. Zo zijn wij ervaren in het relinen van riolering, bieden wij riool services aan, reinigen wij uw riool en kunnen wij maandelijks bij u langskomen om te alles te checken.

Neem dus snel contact met ons op als u op zoek bent naar een riolering specialist in de regio van Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Relinen riolering

Relinen van de riolering is een innovatieve manier die wordt ingezet om uw riool te herstellen. Met deze rioolrenovatietechniek hoeft u uw riolering niet te vervangen te en bespaart u kosten. Bij het relinen van uw riolering wordt er een liner aangebracht waardoor uw riolering wordt uitgerust met een kunststof binnenvoering. Zo wordt uw riool van binnenuit vervangen. Met als voordeel dat er geen hak- en breekwerk nodig is, dat maakt het voordeliger dan het vervangen van uw gehele riolering.

Riool service

Bij RST zijn wij voor u 24 uur per dag voor beschikbaar. Daarbij zijn wij zo spoedig mogelijk van dienst. Wij weten dat het essentieel is om een verstopping zo snel mogelijk te verhelpen. Op deze manier wordt het probleem niet erger en de schade loopt dan niet voor u op.

Misschien dat u zelf wel eens heeft geprobeerd om een verstopping te verhelpen met een simpel chemisch middel, plopper of een ontstoppingsveer. Alleen lost dit vaak niet het gehele probleem op. Met onze riool ontstoppingservice maken wij gebruik van de Rom Ecofit. Deze draadloze hogedruk rioolreinigingsmachine is perfect voor het ontstoppen en reinigen van leidingen vanaf circa 40 mm tot aan 300 mm. Dit is de riool service die wij u bieden.

Riool reinigen

Het reinigen van uw riool is een klusje waar u niet op zit te wachten. Daarbij als u het zelf doet, worden niet alle problemen verholpen. Bij Riolerings Specialist Twelllo maken wij gebruik van professioneel gereedschap om uw riool zorgvuldig te reinigen. Schakel ons daarom in als u uw riool reinigen moet!

Ontstopper maandelijks

De dienstverlening van RST is zeer uitgebreid. Zo kiest u ook voor een jaarlijkse controle en reiniging van uw riolering, maar ook voor maandelijkse inspecties of ontstopping. Een maandelijkse ontstopper zorgt ervoor dat uw riool optimaal doorstroomt en houdt de problemen weg. Schakel daarom een maandelijkse ontstopper in om problemen te voorkomen.

Contact voor riool onderhoud

Bent u nu op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw riolering onderhoudt? Neem dan gelijk contact op met Riolering Specialist Twello voor riool onderhoud en andere diensten!

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

© 2023 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.