Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello (RST) is dé specialist in de regio Stedendriehoek. Dankzij onze jarenlange expertise en ons professionele gereedschap bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor al uw werkzaamheden rondom uw riolering. Lees hieronder waarmee wij u kunnen helpen. Heeft u dringend hulp nodig? Neem dan meteen contact met ons op. Wij zijn 24 uur bereikbaar.

> Ontstoppingsbedrijf inschakelen

Waarom RST inhuren als ontstoppingsbedrijf?

Als ontstoppingsbedrijf begrijpen wij als geen ander dat een verstopte riolering een probleem is – een uitermate vervelend probleem zelfs! Met een verstopte riolering wordt het praktisch gezien onmogelijk om gebruik te maken van het verstopte voorwerp, of dat nou het toilet, douche, gootsteen of afvoer is. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor het probleem te bedenken. U hoeft ons maar te bellen op 0571 271 673 of te mailen op [email protected] en wij komen langs om uw rioolprobleem op te lossen. Wij maken gebruik van professionele apparatuur waarmee de ontstopping vakkundig en veilig verholpen wordt. In enkele gevallen is het vereist dat we een onderzoek uitvoeren om de verstopping te lokaliseren. Het rioolprobleem wordt dan vakkundig geïnspecteerd met een camera zodat we het probleem snel en nauwkeurig kunnen vaststellen en oplossen.

Diensten ontstoppingsbedrijf, voor alle soorten rioolproblemen

Wanneer u voor uw rioolprobleem RST wilt inschakelen, dan heerst al snel de vraag wat de kosten hiervan zijn. Als u ons belt dan kunnen we uw situatie inschatten en u een eerlijke en duidelijke prijsopgave bieden. Bij het berekenen van de prijsopgave houden we met de volgende zaken rekening:

  • Het soort rioolprobleem;
  • De oorzaak van het rioolprobleem;
  • De benodigde middelen en materialen;
  • De benodigde werkzaamheden;
  • De benodigde tijd om het rioolprobleem op te lossen.

Na onze inspectie kunnen we u een duidelijke prijsopgave geven. Wanneer alles geregeld is kan RST aan de slag gaan met uw rioolprobleem.

De diensten van een ontstoppingsbedrijf

Wij kunnen u helpen met allerlei werkzaamheden om uw riolering weer perfect te laten functioneren. U vindt ze hieronder:

Riool ontstoppen

Vermoed u een verstopte riolering? Laat deze dan zo snel mogelijk professioneel ontstoppen. Om verergering van het probleem te voorkomen, is het noodzaak om een verstopte riolering snel te verhelpen. Met de juiste apparatuur weten wij uw verstopte riolering effectief en snel te ontstoppen.

Stankdetectie

Heeft u last van aanhoudende of terugkerende stank in uw woning of bedrijfspand, maar kunt u niet vaststellen waar het vandaan komt? Mogelijk functioneert uw riolering niet naar behoren. Met behulp van onze professionele apparatuur kunnen wij het stankprobleem voor u opsporen.

Camera inspectie riool

In sommige gevallen is het nodig een camera inspectie van uw riool te laten uitvoeren. Het kan voorkomen dat er zich breuken bevinden in uw riolering. Door dit te inspecteren met een camera kunnen we het probleem snel en nauwkeurig vaststellen en oplossen.

Ontstopper maandelijks

Voor bedrijven die reguliere inspectie van hun riolering behoeven kunnen wij ook maandelijks preventief ontstoppen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u niet voor problemen komt te staan en voorkomt u dat uw riolering verstopt raakt.

Aanleg riolering

Is uw riolering toe aan vervanging of wilt u nieuwe riolering aanleggen? Ook hiervoor bent u aan het juiste adres bij Riolering Specialist Twello. Wij zijn SEI erkend installateur en zorgen ervoor dat uw riolering perfect wordt aangelegd.

> Ontstoppingsbedrijf inschakelen

Een ontstoppingsbedrijf verhelpt terugkerende klachten

Het kan voorkomen dat u niet precies weet wat het probleem is met uw riolering. Toch ervaart u wel klachten. Bijvoorbeeld een WC die blijft verstoppen. Wij sporen graag het probleem voor u op, zodat u bent verlost van de klachten. 

WC verstopt

Is uw WC verstopt? Probeer dit dan niet zelf te ontstoppen. Dit kan resulteren in schade van uw riolering. Neem meteen contact met ons op zodat wij zo snel mogelijk uw toilet kunnen ontstoppen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Gresbuis verstopt

Ook wanneer u vermoedt dat uw gresbuis verstopt is, kunnen wij u van dienst zijn. Maar ook wanneer uw gresbuis is verzakt of is binnengedrongen door wortels van een boom. Met onze professionele gereedschap sporen wij het probleem op en kunnen wij de gresbuis effectief ontstoppen, en indien gewenst ook vervangen.

Riolering verstopt

Een verstopte riolering kan veel problemen veroorzaken. Afwassen, douchen of naar het toilet is dan niet meer mogelijk. Daarom heeft u er baat bij dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. Schakel daarom de professionele hulp in van Riolering Specialist Twello. 

Riool lekkage kruipruimte

Een defecte riolering kan ook voor overlast zorgen. Bijvoorbeeld wanneer het riool lekt in de kruipruimte van uw woning. Dit zorgt voor veel stankoverlast en kan ook schade aanrichten. Het is daarom noodzaak om dit professioneel te laten oplossen.

Ongedierte in huis

Wanneer problemen met de riolering niet opgelost worden, kan het voorkomen dat dit ongedierte aantrekt. U wilt toch geen ratten in uw riolering? Zorg er dan voor dat uw riolering goed doorspoelt en geen gebreken heeft. Ongedierte bestrijden? Neem contact op!

Het werkgebied van ontstoppingsbedrijf RST

Riolering Specialist Twello is werkzaam in meerdere plaatsen. Bekijk hieronder in welke omgeving wij rioleringen ontstoppen, repareren en aanleggen. We zijn 24 uur bereikbaar om u met alle problemen rondom uw riolering te helpen. 

Apeldoorn

Woont u in Apeldoorn en heeft u een verstopt toilet of vermoedt u problemen met uw riolering? Voor een ontstoppingsbedrijf uit Apeldoorn neemt u contact op met RST. Wij helpen u graag van uw probleem af. 

Deventer

Ook als ontstoppingsbedrijf in Deventer weten mensen ons te vinden voor professionele hulp voor riolering problemen. Of u nou in het centrum van Deventer lekkage heeft of in Colmschate. Wij komen u graag helpen. 

Epe

Woonachtig in Epe? Ontstoppingsbedrijf RST kan u dan helpen met al uw problemen rondom uw riolering. Wij zijn 24 uur bereikbaar. 

Twello

Natuurlijk kunnen wij in Twello ook alle rioleringsproblemen op een deskundige wijze oplossen. Met behulp van ons professionele gereedschap weten wij het probleem snel op te sporen en gericht te verhelpen.

Voorst

Ook wanneer u problemen ondervindt van uw riolering in Voorst, kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij lossen het graag voor u op!

Zutphen

Op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Zutphen? Ook hier kunnen wij u van dienst zijn!

Met spoed hulp nodig? Neem direct contact op!

RST werkt regionaal en is snel ter plekke. Wilt u graag een afspraak maken met ons of bent u benieuwd naar het kostenplaatje van uw rioolprobleem? Bel ons dan op 0571 271 673 of mail ons via [email protected]!

Veelgestelde vragen

Wat kost een ontstoppingsbedrijf?

Dit is afhankelijk van uw situatie. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij zullen vervolgens aan de hand van uw situatie een inschatting maken van de kosten.

Wat is het werkgebied van ontstoppingsbedrijf RST?

Ons werkgebied bestaat uit de gehele stedendriehoek. Dit omvat omgeving Deventer, Apeldoorn, Twello, Zutphen, Epe, Lochem en Voorst.

Welke diensten levert een ontstoppingsbedrijf?

Wij bieden een breed aanbod aan diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontstoppen van uw riolering, stankdetectie, camera inspectie van uw riool, en een verstopte keuken-, douche- toiletafvoeren. Bovendien bent u ook voor het relinen van een riool bij ons aan het juiste adres en kunnen wij oude asbestbuizen inwendig coaten.

Waarom een ontstoppingsbedrijf inschakelen?

Wanneer u zelf probeert een ontstopping te verhelpen kan het zijn dat het probleem niet volledig is opgelost. Doordat een ontstoppingsbedrijf gespecialiseerd is in het verhelpen van een ontstopping en hier de juiste materialen voor heeft, garanderen wij u dat de verstopping compleet wordt verholpen.

Hoe weet ik dat ik last heb van een verstopping?

Een verstopping in het riool heeft meerdere oorzaken. U kunt een verstopping herkennen aan de volgende dingen:

  1. Het water in een afvoer loopt niet of slecht weg;
  2. Er is een rioollucht in huis;
  3. Borrelende geluiden in afvoer;
  4. Ongedierte (gevolg van een verstopping).
RST de specialist

Riolering specialist Twello

Maak nu een afspraak

0571 - 271673

Offerteaanvraag

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Neem contact op