Verstopte wc – snel en vakkundig geholpen

 

U trekt de wc door en het water komt langzaam naar boven. Dat betekent niet veel goeds. De wc is verstopt! En hoewel veel mensen nog proberen er zelf iets aan te doen, is het beter direct een professioneel bedrijf in te schakelen. Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello (RST) kan met moderne apparatuur uw verstopte wc weer probleemloos laten doorspoelen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en snel ter plaatse. Van Zwolle tot Zutphen en van Deventer tot Apeldoorn, een verstopte wc is voor ons geen enkel probleem.

Oorzaken en oplossingen

Te veel wc-papier, vochtig toiletpapier en resten van jus, soep en andere vettigheid. Van alles wat er door een wc wordt gespoeld, vinden we vaak nog resten terug bij een camera inspectie of ontstopping. Mensen realiseren zich vaak niet hoe snel een wc verstopt kan raken.

Ontstoppingsbedrijf RST ontstopt uw wc bij een melding met de Rom Ecofit. Een machine die bij een druk van 150 bar 75 liter water per minuut geeft. Daarmee is het de ideale hogedruk rioolreinigingsmachine voor het ontstoppen en reinigen van leidingen vanaf Ø 40 mm. tot aan huisaansluitingen en het hoofdrioolstelsel tot Ø 300 mm. Na de inzet van onze machine zal uw verstopte wc zonder problemen doorspoelen.

Ook u kunt ons bellen

Ontstoppingsbedrijf RST is actief in de gehele regio Stedendriehoek. Zowel in Twello, als in Brummen, Epe, Deventer, Lochem, Voorst, Zutphen en Apeldoorn worden een verstopte wc, gootsteen, put of riolering, vakkundig door ons ontstopt.

Neem contact op
RST de specialist

Riolering specialist Twello

0571 – 271673

0571 – 276650

info@rioleringspecialisttwello.nl

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Volg ons ook op Google+

Google-Plus-Icon-60x60@2x