Wc verstopt

Spoelt uw WC niet of slecht door, of komt het water in uw wc zelfs weer langzaam naar boven wanneer u de wc doortrekt? Slecht nieuws, uw wc is verstopt! Schakel meteen ontstoppingsbedrijf RST in om uw probleem op te lossen. Wij beschikken over moderne en effectieve apparatuur waarmee we uw wc zonder problemen ontstoppen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 0571-271673.

> Ontstoppingsbedrijf inschakelen

Hoe wij ontstoppen

Riolering_ontstoppingsmachineWanneer wij een melding binnen krijgen komen wij langs met de Rom Ecofit. Dit is een machine die bij een druk van 150 bar maar liefst 75 liter water per minuut geeft. Daarmee is het de ideale hogedruk rioolreinigingsmachine voor het ontstoppen en reinigen van leidingen vanaf Ø 40 mm. tot aan huisaansluitingen en het hoofdrioolstelsel tot Ø 300 mm. Dankzij onze expertise en professionele apparatuur bent u ervan verzekerd dat uw toilet weer zonder problemen doorspoelt!

WC verstopt voorkomen in de toekomst? 

Nadat wij uw wc weer probleemloos laten doorspoelen, is het natuurlijk zaak dat deze niet opnieuw verstopt raakt. Tijdens de ontstopping vinden we vaak de resten terug van wat er door de wc wordt gespoeld. Daarom adviseren wij dat u de volgende dingen niet door uw toilet spoelt:

  • Te veel toiletpapier;
  • Vochtig toiletpapier;
  • Resten van jus;
  • Soep;
  • Andere vettigheid.

> Ontstoppingsspecialist inschakelen

Uw verstopte WC laten ontstoppen? Neem contact op!

Is uw toilet verstopt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u om uw wc zo snel mogelijk weer in orde te maken. U kunt direct telefonisch contact met ons opnemen via 0571 – 271673 of gebruik maken van ons contactformulier. Direct online een offerte aanvragen voor een ontstopping kan uiteraard ook.

RST de specialist

Riolering specialist Twello

Maak nu een afspraak

0571 - 271673

Offerteaanvraag

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Neem contact op