Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Afvoer ontstoppen

Niks is vervelender dan een verstopte WC, afvoer of riolering. Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello (RST) is dé specialist op het gebied van ontstoppen en kan u onder andere helpen met uw afvoer ontstoppen. Door RST in te schakelen worden uw rioleringsproblemen binnen de kortste keren vakkundig verholpen. Bent u benieuwd hoe we u kunnen helpen? We vertellen u graag meer over de diensten en voordelen van RST.

Diensten van RST

Ontstoppingsbedrijf RST is breed inzetbaar voor al uw problemen met het riool. Naast uw riool ontstoppen kunt u ons bijvoorbeeld inzetten voor werkzaamheden zoals uw WC ontstoppen, stankdetectie en camera inspectie van van de rioolbuis. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat overlast door ongedierte of lekkage wordt voorkomen. Wilt u weten wat RST voor u kan betekenen? Lees dan meer over onze diensten.

Waarom RST inschakelen voor het ontstoppen van de afvoer?

RST is een ontstoppingsbedrijf met jarenlange ervaring en beschikt daardoor over ultieme vakkundigheid. Door gebruik te maken van professioneel gereedschap worden uw problemen zorgvuldig en zo snel mogelijk opgelost. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verhelpen van ontstoppingen bent u ervan verzekerd dat het probleem ook daadwerkelijk verholpen wordt. Dit is namelijk niet altijd het geval wanneer u zelf probeert te ontstoppen.

Algemene informatie

Ontstoppingsbedrijf RST is gevestigd in Twello en werkzaam in de regio Stedendriehoek. Klanten uit deze omgeving kunnen daarom gemakkelijk gebruik maken van onze kennis. We worden niet alleen ingeschakeld door particulieren, maar werken daarnaast ook voor overheden, vastgoedbeheerders en bouwbedrijven. Afhankelijk van het probleem in uw situatie wordt er een inschatting gemaakt van de kosten.

Neem contact op!

Is uw afvoer of riool verstopt? Neem snel contact op met ons! We zijn 24/7 bereikbaar per telefoon of e-mail, zodat uw voorzieningen zo snel mogelijk weer maximaal functioneren. Ook voor vragen en het maken van afspraken kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via het contactformulier.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.