Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Stankdetectie

Merkt u een constante stank in uw woning of bedrijfspand en kunt u niet goed vaststellen waar het vandaan komt? De kans is groot dat de riolering slecht functioneert. Dit kan bijvoorbeeld komen door lekkage of een breuk. Kleine scheurtjes of open verbindingen kunnen al snel rioolstank veroorzaken. Een erg vervelend ongemak waar u snel vanaf wilt. RST staat voor u klaar met stankdetectie!

Stankdetectie op professionele wijze

De oorzaak achter de meeste stankproblemen zijn met het blote oog niet te zien. Voordat het probleem opgelost kan worden, moet eerst worden achterhaald wat precies het probleem is, en waar het zich bevindt. De specialisten van RST kunnen dit aan de hand van jarenlange ervaring en het juiste gereedschap nauwkeurig uitzoeken. Met middelen zoals de rookgenerator achterhalen we snel waar de stankoverlast vandaan komt. Doordat wij deze werkwijze hanteren, voorkomt u dat uw hele rioleringsstelsel moet worden blootgelegd.

Juiste aanpak voor het probleem

Naast de rookgenerator beschikken wij ook over ander professioneel gereedschap, zoals een camera om het probleem in het riool van dichtbij te inspecteren. Zo voorkomt u dat uw hele riolering op de schop moet en weet u zeker dat alleen de benodigde werkzaamheden worden uitgevoerd.

Ons werkgebied voor stankdetectie

Wij lossen uw probleem graag op. Voor stankdetectie zijn wij werkzaam in omgeving Deventer, Apeldoorn, Twello, Zutphen, Epe, Lochem en Voorst. Valt u net buiten ons werkgebied of heeft u hier een andere vraag over? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Neem contact op

Dus kampt u met een onverklaarbare stank in uw woning of bedrijfspand en wilt u graag hulp met de lekkage detectie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u een offerte aanvragen. Elk probleem is van andere aard is en het is lastig om van tevoren te bepalen wat er mis is. Alsnog proberen wij een zo realistisch beeld te schetsen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.