Stankdetectie

Merkt u een constante stank in uw woning of bedrijfspand en kunt u niet goed vaststellen waar het vandaan komt? De kans is groot dat de riolering slecht functioneert. Dit kan bijvoorbeeld komen door lekkage of een breuk. Kleine scheurtjes of open verbindingen kunnen al snel rioolstank veroorzaken. Een erg vervelend ongemak waar u snel vanaf wilt. RST staat voor u klaar met stankdetectie!

> Stankoverlast verhelpen

Stankdetectie op professionele wijze

De oorzaak achter de meeste stankproblemen zijn met het blote oog niet te zien. Voordat het probleem opgelost kan worden, moet eerst worden achterhaald wat precies het probleem is, en waar het zich bevindt. De specialisten van RST kunnen dit aan de hand van jarenlange ervaring en het juiste gereedschap nauwkeurig uitzoeken. Met middelen zoals de rookgenerator achterhalen we snel waar de stankoverlast vandaan komt. Doordat wij deze werkwijze hanteren, voorkomt u dat uw hele rioleringsstelsel moet worden blootgelegd.

Juiste aanpak voor het probleem

Naast de rookgenerator beschikken wij ook over ander professioneel gereedschap, zoals een camera om het probleem in het riool van dichtbij te inspecteren. Zo voorkomt u dat uw hele riolering op de schop moet en weet u zeker dat alleen de benodigde werkzaamheden worden uitgevoerd.

Ons werkgebied voor stankdetectie

Wij lossen uw probleem graag op. Voor stankdetectie zijn wij werkzaam in omgeving Deventer, Apeldoorn, Twello, Zutphen, Epe, Lochem en Voorst. Valt u net buiten ons werkgebied of heeft u hier een andere vraag over? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Neem contact op

Dus kampt u met een onverklaarbare stank in uw woning of bedrijfspand en heeft u daar graag hulp bij? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u een offerte aanvragen. Elk probleem is van andere aard is en het is lastig om van tevoren te bepalen wat er mis is. Alsnog proberen wij een zo realistisch beeld te schetsen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

> Stankoverlast verhelpen

RST de specialist

Riolering specialist Twello

Maak nu een afspraak

0571 - 271673

Offerteaanvraag

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Neem contact op