Loodgieter Deventer

Bent u op zoek naar een goede loodgieter in de omgeving van Deventer? Wij staan voor u klaar bij de reparatie van uw sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Ook kunnen wij u helpen bij het aanleggen, onderhouden en repareren van waterleidingen, of bij problemen met uw cv-ketel. Wij zijn namelijk hét ontstoppingsbedrijf in de regio Stedendriehoek. Graag vertellen wij u hier meer over!

> Loodgieter Deventer inschakelen

Loodgieter voor nieuwe leidingen 

Wanneer u nieuwe leidingen nodig heeft tijdens een verbouwing of renovatie van uw huis kunnen wij u helpen. Het aanleggen van nieuwe leidingen kan een grote klus zijn. Vaak moet worden gegraven en dit kan voor een puinhoop zorgen. Wij ontzorgen u graag in het gehele proces: van breekwerk tot puinafvoer en bestrating.

Loodgieter voor lekkages

Lekkages komen altijd ongelegen en kunnen zeer grote schade aanrichten aan uw woning of bedrijfspand. Wanneer een lekkage te lang voortduurt, kan het vocht schade aanbrengen aan uw plafonds, wanden en vloeren. Ook uw spullen kunnen beschadigd raken. Het is daarom zaak dat een lekkage zo snel mogelijk wordt opgespoord en opgelost. 

Het opsporen van de lekkage kan soms een flinke klus zijn waarbij muren, daken of vloeren moeten worden gesloopt om de lekkage op te lossen. Met name lekkages in de badkamer zijn lastiger, omdat alle leidingen daar netjes zijn weggewerkt. 

Uiteraard houden wij de sloopwerkzaamheden minimaal om de schade voor u te beperken. Zo maken wij gebruik van verschillende lekdetectie technieken om de waterlek te vinden zonder te slopen. Onze gecertificeerde specialisten hebben bovendien jarenlange ervaring en kunnen daardoor vaak snel en gemakkelijk de lekkage verhelpen. 

Spoedgevallen

Wanneer u snel een loodgieter nodig heeft, kunt u ons altijd bereiken: ook ‘s avonds en in het weekend helpen wij u graag. Heeft u een spoedgeval in de omgeving van Deventer? Neem dan contact met ons op, zodat wij zo snel mogelijk uw probleem kunnen verhelpen. 

Vrijblijvende offerte 

De kosten van onze loodgieters zijn afhankelijk van de benodigde materialen en de tijd die een klus in beslag neemt. Bent u benieuwd naar de kosten voor het oplossen van uw sanitaire problemen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons ook bellen op 0571-271673.

> Loodgieter Deventer inschakelen

RST de specialist

Riolering specialist Twello

Maak nu een afspraak

0571 - 271673

Offerteaanvraag

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Neem contact op