Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Verstopte wc

Wanneer u last heeft van een verstopte wc dan denkt u al snel dat u dit eenvoudig zelf kunt oplossen. Echter als u ‘zomaar iets doet’ dan wordt een klein probleem vaak snel erger gemaakt. Daarom voorzien wij u graag van informatie waarmee u grote kans maakt om uw verstopte wc te ontstoppen. Biedt dit geen oplossing dan wordt het tijd voor een expert. Bevindt de verstopte wc zich in Deventer? Dan komen wij van Rioleringspecialist Twello gerust langs. Wij werken regionaal waardoor wij vaak nog dezelfde dag langs kunnen komen.

Ontstoppingsdienst Deventer: snel uw wc ontstopt

Wanneer u te maken heeft met een verstopping aan uw wc, dan heeft dat als groot nadeel dat u geen gebruik meer kunt maken van je wc. Wij helpen u echter graag op weg naar een oplossing. Afhankelijk van de oorzaak kan één van onderstaande oplossingen u op weg helpen. Lost dit het probleem niet op? Dan staan wij van Rioleringspecialist Twello voor u klaar. U kunt ons dan eenvoudig telefonisch bereiken op 0571 – 271 673 of via ons contactformulier.

Mogelijkheid één: Ontstop je WC met een plopper

Het ploppen van de verstopte wc met een plopper is een eenvoudige oplossing voor het ontstoppen van de wc. U moet echter wel een beetje kracht durven te zetten! U plaatst het rubber op de afvoer van de wc en trekt de stok een paar keer krachtig op en neer. Door de zuigkracht schiet het vuil of het voorwerp los en komt deze naar boven. Deze methode is erg effectief bij kleine verstoppingen.

Mogelijkheid twee: wc ontstoppen met baking soda en heet water

Geen chemische middelen en ook niet al te ingewikkeld: baking soda en heet water. U vult een emmer met heet water en voegt daar een pak baking soda aan toe. Dan giet je het mengsel beetje bij beetje in de wc. Laat het mengsel een nacht inwerken en spoel vervolgens de wc nogmaals door met een emmer heet water. Over het algemeen werkt deze oplossing zeer goed.

Mogelijkheid drie: Gebruik afwasmiddel om uw te ontstoppen

Afwasmiddel bevat zeep en daarmee kan u een verstopte wc over het algemeen ontstoppen. Pak een emmer, vul deze met een liter heet water. Voeg een beetje wasmiddel toe en giet de oplossing in uw wc. Vervolgens laat u het een halve dag tot hele nacht inwerken. De volgende morgen spoel je de wc nog eens door met heet water en kijkt u of de verstopping is opgelost.

Nog steeds uw wc verstopt? Neem contact op met Rioleringspecialist Twello.

Over het algemeen moet één van de drie mogelijkheden het probleem oplossen. Lukt dit niet? Dan heeft u specialistische hulp nodig van een rioleringspecialist. U kunt ons, zoals gezegd, eenvoudig telefonisch bereiken op 0571 – 271 673 of via ons contactformulier.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.