Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Lekkage

Lekkages zijn vaak lastig te achterhalen waardoor reparaties vaak lang worden uitgesteld. Te lang uitstellen van reparatie kan echter tot onherstelbare schade leiden aan het houtwerk van uw woning, enzovoorts. Om snel een einde te maken aan uw lekkage kunt u een loodgieter in Deventer inschakelen. Wij van Rioleringspecialist Twello zijn gespecialiseerd in het repareren van lekkages. Doordat wij regionaal werken kunnen wij uw lekkage snel inplannen wat wachttijd voorkomt. Zo is uw lekkage snel gerepareerd en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over (onherstelbare) schade.

Vormen van lekkage

Lekkages kunnen in verschillende vormen voorkomen in uw woning. Zo kan er als gevolg van een hevige regenbui lekkage onder uw dakpannen zijn ontstaan, kan er een leiding beschadigd geraakt zijn door bijvoorbeeld vorst of kan er een (klein) scheurtje in de afvoer van uw apparaten zijn ontstaan zoals een vaatwasser of wasmachine. Voor iedere vorm van lekkage heeft de Rioleringspecialist Twello een oplossing. Een lekkage onder uw dak is immers compleet anders dan het verhelpen van een scheur(tje) in de afvoer van uw vaatwasser.

Wij zoeken voor u de bron van de lekkage en zullen deze waar mogelijk direct voor u verhelpen. Mocht dit om de één of andere reden ons niet direct lukken, bijvoorbeeld omdat wij een onderdeel moeten bestellen die niet op voorraad is, dan komen wij later terug om voor een blijvende oplossing te zorgen. Vanzelfsprekend zullen wij in de tussentijd alles eraan doen om de lekkage te stoppen door middel van een tijdelijke oplossing.

Professionele hulp nodig? Neem gerust contact op met ons!

Wanneer u hulp nodig heeft van een professionele loodgieter in Deventer dan bent u bij Rioleringspecialist Twello aan het juiste adres. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem vakkundig te verhelpen. Bel ons via 0571 271 673 of neem contact met ons op via het contactformulier op de website.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.