Riool laten ontstoppen

Heeft u last van een verstopte riolering en wilt u dit door een erkend ontstoppingsbedrijf laten oplossen? Zoek dan niet verder, want met RST bent u hiervoor in goede handen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus ook wanneer u nu meteen een oplossing nodig heeft voor uw riolering staan wij paraat. Meteen contact opnemen? Bel ons dan op 0571 – 271673.

Ga niet zelf aan de slag

Veel mensen denken een ontstopping zelf te kunnen verhelpen. Dit blijkt echter in de meeste gevallen onbegonnen werk. Niet alleen omdat men niet over de juiste kennis beschikt, maar ook het gebrek aan goede apparatuur zorgt ervoor dat een ontstopping vaak niet compleet wordt verholpen. Probeer dus uw riolering niet zelf te ontstoppen met (chemische) ontstoppingsmiddelen of een veer, maar schakel een expert in, zoals RST.

Professionele apparatuur

Naast de expertise die RST heeft beschikken wij ook over de juiste professionele apparatuur om uw rioleringsproblemen effectief aan te pakken. We gebruiken hiervoor de Rom Ecofit. Dit apparaat is bij uitstek perfect voor het ontstoppen van uw riolering en leidingen. Hieronder een opsomming waarom u voor onze professionele apparatuur moet kiezen:

  • Druk van 150 bar
  • 75 liter water per minuut
  • Ideaal voor ontstoppen en reinigen van leidingen vanaf Ø 40 mm
  • Geschikt voor huisaansluitingen en hoofdrioolstelsel tot Ø 300 mm
  • Ontstoppen van zand, steen, grind, vet, ijs en zeepresten

Contact opnemen?

Wilt u graag uw riolering laten ontstoppen door een professioneel en erkend bedrijf? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag aan een ontstopte riolering. Neem direct telefonisch contact op via 0571 – 271673 of maak gebruik van ons contactformulier. Direct online een offerte aanvragen voor ontstopping is uiteraard ook mogelijk.

RST de specialist

Riolering specialist Twello

Maak nu een afspraak

0571 - 271673

Offerteaanvraag

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Neem contact op