Bel direct!
  • 24/7 bereikbaar
  • Aangesloten Bij Techniek Nederland
  • Specialist in riolering
  • Geen voorrijkosten

Riool onstoppen

Vermoed u dat uw afvoer verstopt is? De kans is groot dat dan ook uw riool verstopt zit. Hierdoor kunt u veel dingen in huis niet meer doen, zoals afwassen, douchen of naar het toilet. Het is belangrijk om deze verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen, zodat het probleem niet erger wordt.

Riool ontstoppen met de juiste apparatuur

Misschien denkt u dat u de verstopping met een simpel chemisch middel, plopper of een ontstoppingsveer makkelijk zelf kunt oplossen. Dit is echter vaak niet het geval. Wilt u er zeker van zijn dat het probleem verholpen is en zich niet binnen de kortste keren weer voordoet? Schakel dan een expert in. De specialisten van RST lossen de verstopping op vakkundige wijze op met de juiste professionele apparatuur.

Belangrijk om de situatie goed in te schatten

Omdat de oorzaak van een verstopping zich veelal onder de grond of vloer bevindt, kunnen wij het werk van tevoren lastig inschatten. Daarvoor dienen we eerst de situatie zo goed mogelijk in kaart brengen. Laat daarom uw gegevens achter, zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 0571 – 271673.

Professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u momenteel last van een verstopping? Kunt u niet meer afwassen, douchen of naar de wc? Neem contact op met ontstoppingsbedrijf RST. U kunt direct telefonisch contact met ons op nemen of gebruik maken van ons contactformulier. Direct een offerte aanvragen kan uiteraard ook.

Over RST

Ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello is een afsplitsing vanuit Loodgieter- en installatiebedrijf Kerkhof uit Twello.

RST is lid van Techniek Nederland. Voorzien van de meest moderne apparatuur en vakkundige medewerkers.

Lees meer

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello
Tel: 0571-271673

Riolering Specialist Twello

Oude Rijksstraatweg 23, Twello

4,5 42 reviews

Stuur direct een bericht

Hidden
© 2024 Riolering Specialist Twello | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.