Vakkundige aanleg nieuwe riolering

 

Heeft u regelmatig last van lekkage, verstoppingen en stank- of wateroverlast? En heeft camera inspectie uitgewezen dat een deel van uw riool vervangen moet worden? Dan kan ontstoppingsbedrijf Riolering Specialist Twello (RST) u verder helpen met de aanleg van nieuwe riolering. Wij beschikken over ruime ervaring en helpen u bij de aanleg van A tot Z.

 

Aanleg riolering zonder zorgen

Aanleg van een nieuwe riolering heeft de nodige voeten in aarde. Er zullen waarschijnlijk grond- en graafwerkzaamheden moeten worden verricht, de exacte locatie van het riool moet worden gelokaliseerd en herbeplanting of herbestrating is vaak noodzakelijk. In sommige gevallen zijn zelfs specifieke vergunningen nodig. Ontstoppingsbedrijf RST kan naast de aanleg van nieuwe riolering ook dit stuk van de werkzaamheden voor u regelen. Zo heeft u er nagenoeg geen omkijken naar. Wij verzorgen de aanleg van nieuwe riolering ook in Deventer, Apeldoorn, Zwolle en omgeving.

Deelriolering aanleggen

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat niet de hele riolering opnieuw aangelegd moet worden, maar dat een deel vervangen voldoende is. In dat geval zijn graafwerkzaamheden vaak ook niet nodig. Bij de noodzaak tot een nieuw stuk van 0.6 tot 5 meter, kan ontstoppingsbedrijf RST deelriolering aanleggen. In Apeldoorn, Twello en omringende gemeentes blijven zo betonvloeren, mooie tuinen en drukke verkeerspunten onaangetast.

Mogelijk bij huisaansluitingen en in alle bestaande leidingen, zoals pvc, beton, gietijzer, asbest, HDPE en kunststof.

Gres rioleringen
Kunststof rioleringen
Neem contact op
RST de specialist

Riolering specialist Twello

0571 – 271673

0571 – 276650

info@rioleringspecialisttwello.nl

Oude Rijksstraatweg 23
7391 MB Twello

Volg ons ook op Google+

Google-Plus-Icon-60x60@2x